0 Läs mer >>
Efter ett långt träningsuppehåll på grund av förkylning så har jag idag äntligen fått träna ett pacepass med Kommandoran. Sååå jobbigt att jag stundtals funderade hur jag överhuvudtaget kunde längta efter att träna. Men den energipåfyllning som passet ger kan inte ens bästa godisblandningen erbjuda. 
 
En stund idag kändes det inte som att jag skulle komma mig iväg på någon träning, hämtade yngsta dottern på skolan och så åkte vi direkt till akuten. En vurpa i skidbacken i fredags lämnade både spår o ansiktet och eftersom smärtan i handen inte gett med sig så behövdes den kollas. Jag var med henne i väntrummet, första triagen och röntgen. Sedan kom älskade maken och bytte av mig så jag fick träna. Sedan fick de vänta och vänta för att sedan få träffa doktorn som efter undersökning beslutade att handen skulle gipsas. Om två veckor ska vi tillbaka och då vet de om båtbenet är av eller inte. Nu håller vi tummarna att vi slipper gipset om två veckor. 
 
Ja, visst ja i fredags gjordes säsongens första längdrunda, åtta kilometer i underbart soligt vinterväder tillsammans med brorsan. Det är sådana stunder man kan leva länge på. Ett varv runt följt av en himla kringelkrok på sjön.
 
 

Äntligen träning

0 Läs mer >>
Helt galet hur snabbt de här tre senaste månaderna passerade. Jag tyckte det var nyss jag klev innanför dörrarna på Bolagsverket. Förra veckan gjorde jag min sista dag, tre väldigt roliga månader var över. Nya erfarenheter och nya vänner. Nu då? Ja, jag har återgått till lyxiga fruns liv. Letar nya utmaningar samtidigt som jag tar hand om mig själv. Ska försöka återvända till skolans värld i väntan på drömjobbet. Ja, jag har skickat in ansökan till drömjobbet, nu är det bara att vänta och hoppas och hålla alla tummar och tår att de vill träffa mig. 
 
I lyxiga fruns liv den här gången så ingår det att börja städa huset, så där på djupet och eliminera anledningarna till att oredan uppstår.  Får se hur långt jag kommer
Testar frukosten på restaurang Zmak. 79 kronor för en god frukost, mackor, ägg, frukt, yoghurt, juice och thé. Funkar bra för mig. Mitt första besök på restaurangen. Trevlig inredning med varma färger. Kan definitivt bli fler besök.
 
Igår kväll bäddade jag rent och den där känslan när man kryper ner i en nybäddad säng är det få saker som slår
 
Älskar de här blommiga sängkläderna som jag fått från mormor. Förutom att de är supersköna så ger de en sån härlig känsla. Jag blir glad bara av att se dem.
 
Efter ett längre träningsuppehåll på grund av förkylning så ska jag försöka mig på att åka lite längdskidor med bror. Läääängtar att få röra på mig. 

Livet återgår till de...