0 Läs mer >>
Det är helt galet hur fort tiden går. Tycker det var nyss jag började på mitt nya jobb, men har redan hunnit med över en månad. Kommit in ordentligt i arbetet och vi har fortfarande lika roligt tillsammans jag och de andra Poolianerna.
 
Vad har hänt i övrigt då. Förra tisdagen var jag och två fina brudar på Kreativ Interfloras kundkväll. Ojoj så många härliga brudar och enstaka gubbs det fick plats i den härliga blomsterbutik som var fylld till bredden med underbara blommor och annat fint. Jag slog till och köpte en hög med blommor för att få till lite julkänsla hemma 
Gillar amaryllis och julstjärnor. Sedan fick man en fin liten hyacint som present.  
 
På onsdagen var det dags för bowling och middag med jobbet. Himla kul att träffas i det privata. Skjutsade hem mina kollegor efteråt. Så det blev som en sightseeingtur runt stan för mina nyinflyttade kollegor.
 
På fredagkväll var det så lyxigt att jag hann med att laga en riktig middag, köttbullar och potatismos och en god gräddsås till. Säger som årets kock, ta en så stor klick smör att du skäms och sen lite till. Ja, du har du hemligheten bakom ett riktigt gott potatismos
 
På lördagen var schemat fullspäckat. Först lördagsmys på Shape (Träna på Vivan). För mig 1,5 h träning.  Först aerobicintervall 30 min. Sedan Tabata 30 min, o ja kommandoran hade planerat ett mördarpass igen... Avslutade med 30 min Core. Överlevde och det var sjukt roligt som vanligt att träna. Och eftersom jag inte hade tränat tidigare under veckan blev det toppen och jag förtjänade all träningsvärk.
 
Hem för att duscha och byta om inför kvällens bravader. Hann med att kolla 1,5 period av yngsta dotterns innebandymatch innan färden gick upp Södra för start av kvällen. Började med en 3kamp. Bowling, Racing och avslutningsvis lite gevärsskytte. Lite gott att dricka hann det bli. Sedan åkte vi ner på stan till en av mina favoriter, Invito. Där hade jag bokat in oss i deras Chambre Separee. Blir som extra trevligt när man är ett sällskap. Drack en Miss D Champagne, såååå god. Rabarber, hallon och champagne, kan ju inte bli bättre.
 
Åt en förrättspizza med höstsvamp. Lammfilé med bakad potatis och avslutade med mjölkchokladpastej med havtornssorbet till dessert. Tror jag var mätt i flera dagar. Till detta blev det ett gott rött vin från Italien. Kvällen var otroligt lyckad tillsammans med dessa härliga människor. Tack <3 
 
Söndagen bestod av innebandymatcher, ett snabbt besök på Sörberge Julmarknad och sedan en middag tillsammans med familjen (3/4 iaf) Lagade kyckling. Mina fyllde jag med vitlöksost och lindade sedan dem i bacon. Serverade med ugnsrostad klyftpotatis och vitlökssås. Det fick även bli dagens matlåda. Väldigt lyxigt dukat med sallad från påse.
 
Ja, visst ja ska ju inte glömma att gårdagen bjöd på ett nytt pacepass.  Å det var inte att leka med det inte...benen darrade efter upphopp, hopprep, dynamiska benböj och sitt mot vägg i följd....(alla övningar körs 3 x 40 sekunder med några sekunders vila emellan)och när hon den där kommandoran väljer att avsluta passet med ytterligare benövningar, ja då tänkte mina ben lägga av ordentligt.
 
Att sen efter passet få otroligt positiv feedback över min utveckling gör att det jobbiga glömdes bort och längtan efter morgondagens Tabata och Core ännu större.  Men får se om jag kan gå imorgon. 
 
XOXO
/Lyxiga Frun
 
 
 

Liite lyxigare dagar

0 Läs mer >>
Just nu är livet inne i en period när det känns som att tid för reflektioner saknas. Jobbar, tränar och äter. Den spontana träningen finns det inget utrymme för. Helgen som var bestod av en trött fredag kväll, resa till Stockholm över dagen på lördagen, lång sovmorgon på söndagen, en efterlängtad promenad och bakning.
 
Promenaden gick efter ett underbart promenadstråk, Fagerstranden. Drygt 7km blev det i snålblåsten. Skönt att röra på sig trots det dåliga vädret. Sen hem o vilade ett par timmar innan jag började baka. Lussekatter och kolakakor. Kolakakorna gjorde jag med lite olika smaksättningar. Vanliga,  polkagris och lakrits. Helt klart att rekommendera. 
 
 
Utan min Kitchen Aid skulle jag nog inte baka så mycket, den är guld värd. Att den är snygg är en bonus
 
Igår ställde jag in träningen, det har inte hänt många gånger, men jag kände att jag behövde lyssna på kroppen. Zumban ikväll är inställd så det blir att vila sig i form till lördagsmyset med 1,5h träning 

När livet spinner på....