0 Läs mer >>
Hade nästan glömt bort att jag hade en blogg men blev påmind igår när jag uppdaterade min twitterprofil. Men hur som helst. Det är svårt att uppdatera allt som hänt sedan sist men jag gör ett försök.
 
Jag jobbar fortfarande kvar på det statliga verket och tränar fortfarande flera gånger i veckan. Bästa kommandoran ser till att musklerna blir starkare. När volangerna runt musklerna minskat kommer jag ha en riktigt fit kropp. Men dit är det en bit kvar, men jag kämpar på.
 
För några veckor sedan berikades våra liv när Phoenix dök upp i vår trädgård. En liten kattbebis på ca 6 veckor som satt och pep i buskar. Vi gjorde allt vi kunde för att fånga in den och vid 23-tiden på kvällen lyckades jag få fatt i den under vår altan. Samma sekund som jag lyfte honom så började han kurra och jag var såld. Kunde inte lämna ifrån mig honom. Vi delade inlägg på FB och efterlyste ägaren men utan napp och nu har det gått 5 veckor och nu skulle vi inte lämna ifrån oss honom för allt i världen. 
 
Livet som lyxiga frun, ja det lever jag fortfarande det blir bara inte på samma sätt som när jag startade bloggen och hade all tid i världen. Nu i helgen ska jag verkligen lyxa till det med en tur till Högbo Bruk med min syster. Fantastisk mat, spa och massor av motion. 
 
Dags att gå och packa och lägga ner huvudet på kudden.
 
Hoppas ni fortsätter att följa med <3

Alldeles för länge se...