0 Läs mer >>
 
Den underbara Kommandoran blir här intervjuad av Podcasten Sundsvall Svettas. Lyssna på denna härliga kvinnan som inspirerat folk att träna i 25 år. Det blir jag imponerad av, blir inte ni?
 
ps det här pacepasset var ett av de jobbigaste jag varit på ;) men som vanligt så sjukt roligt att man orkar huuur mycket som helst 

Kommandoran berättar

0 Läs mer >>

Ja, då har vi avslutat 2015. Ett år som jag på många sätt är glad att få lämna bakom mig samtidigt som det gett mig otroligt många nya erfarenheter. Att försöka summera det med några få ord är inte enkelt, men jag försöker. Året började med att viktresan nedåt hade kommit igång ordentligt, inte på vågen men i kroppen och orken.

I slutet av januari, början av februari var jag och min älskade galna familj till Paris. Vi besökte Disney, Louvren, Eiffeltornet, shoppade, promenerade och njöt av livet och varandras sällskap.

I Paris februari 2015
 
 

Några veckor efter hemkomsten blev min man sjuk, stundtals kändes det som om han var på väg att lämna oss. Men tack och lov så fick vi behålla honom om än i risigt skick. Livet ställdes på ända och värderades högre än det gjort på länge.

När livet började återvända till det normala, så kom chocken. Jag blev uppsagd från mitt jobb på grund av arbetsbrist. Ett jobb som jag trivdes väldigt bra med. Det var en livsstil, en stor del av min identitet. Det var väl egentligen inte oväntat, men chocken kom ändå.

Jag jobbade kvar nån månad för att avsluta och överlämna mina arbetsuppgifter. När jag slutat fick jag komma i kontakt med TrygghetsStiftelsen och där började den resa som jag nu befinner mig på. Startade min blogg, njöt av livet i fyra måndader som lyxiga frun, vars enda uppgift var att pausa, vila och förbereda sig på den förändring som att byta jobb innebär. Genom TRS fick jag träffa en coach som hjälpte mig att hitta mig själv igen, hitta vad jag är bra på, vad jag kan utveckla och det magiska - att skriva ett CV. Idag har jag ett CV som jag är stolt för, det personliga brevet kan alltid förbättras. Viktigast av allt, coachen Carina gav mig mitt självförtroende tillbaka. Tillsammans hittade vi vad jag faktiskt vill jobba med när jag blir vuxen ;) Jobbet dök upp, tyvärr fick någon annan det medans jag erbjöds en möjlighet att testa det jobb jag har nu. Ett konsultuppdrag i statens tjänst. Ett jobb jag trivs väldigt bra med och absolut kan tänka mig att fortsätta med på vägen dit jag tänker mig att jag ska. Att ha ett mål klart känns underbart, vägen dit är öppen och jag ser framemot att ta reda på hur den går.

Summering av 2015 - en berg-och dalbana helt enkelt. Och vet ni det är det bästa karusellen och speciellt om man får åka längst fram

Summering av träningsåret 2015

januari 37 timmar 15 minuter 58 sekunder.
februari 28 timmar 29 minuter 58 sekunder.
mars 18 timmar 50 minuter 50 sekunder
april 13 timmar 55 minuter 37 sekunder
maj 11 timmar 21 minuter 0 sekunder
juni 16 timmar 18 minuter 1 sekund
juli 6 timmar 28 minuter 4 sekunder
augusti 22 timmar 35 minuter 50 sekunder
september 17 timmar 36 minuter 11 sekunder
oktober 15 timmar 39 minuter 47 sekunder
november 10 timmar 52 minuter 22 sekunder
december 14 timmar 24 minuter 40 sekunder

Totalt 213 timmar 48 minuter och 1 sekund planerad motion i olika former. Jag har förflyttat mig 572 km på de promenader, cykelturer och löprundor jag bland annat ägnat mig åt. Bränt 100 771 kcal. Jag gick ner ca 3 kg, som jag fick tillbaka när jag började jobba 2 november.

Nytt år nya möjligheter. Jag börjar med att försöka komma i närheten av förra januaris träningstid, hahaha. Har börjat bra med en timme pace idag med den fantastiska entusiasmerande kommandoran

Ett gott slut på ett ...